Sparta F1 wint thuis van Vlug & Vaardig F2

Zaterdag 14 april hadden wij onze eerste thuiswedstrijd tegen Vlug en Vaardig. We hadden er allemaal zin in, en gingen ook lekker van start doordat de bal al vrij snel 2 keer in de korf ging door Rosalie en  Annelien. Hierna kwam onze tegenstander ook goed op gang en wisten zij ook de bal in de korf te krijgen, de wedstrijd ging vervolgens mooi gelijk op. Later wist ook Linde de bal in de korf te krijgen met een mooi afstandschot. Uiteindelijk bleken wij 1 keer vaker de bal door de korf te krijgen, en werd de stand 9-8.
Onze eerste overwinning op het veld. Ook de strafworpen werden door ons gewonnen.

Na de wedstrijd was er nog een verrassing want onze coach Dorien was er met de kleine Marlou, en ze had voor ons beschuit met muisjes. (Geschreven door Annelien)

Afdrukken E-mail

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!