Sparta F1 wint thuis van Vlug & Vaardig F2

Zaterdag 14 april hadden wij onze eerste thuiswedstrijd tegen Vlug en Vaardig. We hadden er allemaal zin in, en gingen ook lekker van start doordat de bal al vrij snel 2 keer in de korf ging door Rosalie en  Annelien. Hierna kwam onze tegenstander ook goed op gang en wisten zij ook de bal in de korf te krijgen, de wedstrijd ging vervolgens mooi gelijk op. Later wist ook Linde de bal in de korf te krijgen met een mooi afstandschot. Uiteindelijk bleken wij 1 keer vaker de bal door de korf te krijgen, en werd de stand 9-8.
Onze eerste overwinning op het veld. Ook de strafworpen werden door ons gewonnen.

Na de wedstrijd was er nog een verrassing want onze coach Dorien was er met de kleine Marlou, en ze had voor ons beschuit met muisjes. (Geschreven door Annelien)

Afdrukken E-mail