Combi D1 kampioen

GRONINGEN - Combi D1 werd vorige week zonder te spelen al kampioen. In de laatste wedstrijd van het veldseizoen, afgelopen maandag, werd er nog gespeeld tegen Nic. In Groningen werd met 12-10 verloren van Nic. D1, waardoor niet alleen onze D1 maar ook de D1 van Nic. kampioen werd. De spelers van de samenwerkende korfbalverenigingen OWK, Rodenburg en Sparta wisten van de gespeelde wedstrijden, vier wedstrijden te winnen en er werden twee verloren, dit was genoeg om het verdiende (gedeelde) kampioenschap te pakken! 

Namens de besturen en Technische Commissies van OWK, Rodenburg en Sparta kregen de spelers en coach het welverdiende vaantje en een heerlijke taart. 

Op de foto vl.n.r. Josine van Egmond, Marit Vonk, Marije Warners (trainer), Rubin Koopman, Nevada Dijkhuizen, Thomas de Wert, Niels Lap (trainer), Jun Batteram, Niels Posthumus, Nanda Bouma, Jan Batteram (trainer/coach), Iris Roelfsema en Robin Hoexum

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!