Combi D2 kampioen

WINSUM - Afgelopen donderdag werd Combi D2, in de laatste wedstrijd van het veldseizoen, kampioen. In Winsum werd met 2-5 gewonnen van DWA/Argo D1. De spelers van de samenwerkende korfbalverenigingen OWK, Rodenburg en Sparta wisten van de gespeelde wedstrijden, vijf wedstrijden te winnen en een wedstrijd gelijk te spelen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken! 

Namens de besturen en Technische Commissies van OWK, Rodenburg en Sparta kregen de spelers en coach het welverdiende vaantje en een heerlijke taart. 

Boven v.l.n.r. Jannette van der Velde (coach), Mark van der Velde (trainer/coach), Moric van der Lei (coach) en Sharon Bisschop (trainer/coach)
Midden v.l.n.r. Robin Spoelstra, Tessa Spoelstra, Fenna Ottema en Michiel Kuiper

Onder v.l.n.r. Nathan Veenhuizen, Mette Sneller, Daniel Kuiper, Liesa Aalders, Rubin Koopman, Daan van der Velde en Milan de Jonge

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!