Zunobri E1 – KV Sparta E1

Zaterdag 29 september 2018 13.30 uur

Opgesteld door de interimcoach

Opstelling: Jurian, Jasmijn, Rosalie en Bas

Coaches: Bob en Mark

SPARTA E1 NEEMT REVANCHE

Zaterdagmiddag om half twee floot de scheidsrechter voor het begin van deze spannende wedstrijd tussen onze toppers van E1 tegen de E1 van Zunobri. Een week eerder was nog met 7-2 verloren na toch een leuke wedstrijd. En verlies of niet, ze hadden er weer zin in en gingen er gelijk goed tegenaan. Deze keer zonder Amy helaas, die verhinderd was. Maar hopelijk er de volgende keer weer helemaal bij is.

In ieder geval ging het op het zonovergoten veld van Zunobri  heel lang gelijk op. Van beide kanten waren er kansen en iedereen kreeg regelmatig de bal door goed samenspel. Uiteindelijk opende Rosalie de score, maar even later maakte Zunobri alweer gelijk. Door een eigen doelpunt van Zunobri werd het 1-2, maar Zunobri zette hun eigen foutje recht door met een goed afstandsschot de 2-2 te maken. De tijd vloog om want opeens was het rust en was het tijd voor een welverdiende ranja. Met hernieuwde energie gingen ze weer het veld in en het spel golfde op en neer, wat was het spannend. Opeens ontsnapte Rosalie aan haar tegenstander en kreeg via eerst Jasmijn en toen Jurian de bal en maakte prima af: 2-3! Met Bas in de rebound kreeg Sparta vaak de bal weer snel terug in de aanval. En ook Jasmijn volgde heel goed haar tegenstander zodat die niet veel kans kreeg. De coaches konden tevreden zijn. Zeker toen Jurian op schitterende wijze de doorloopbal aangaf aan Rosalie en zij maakte het mooi af: 2-4! In een leuke en sportieve wedstrijd kreeg ook Zunobri kansen maar vergeleken met een week eerder stond nu juist het vizier van Sparta op scherp. Jurian benutte een mooie kans en bracht de stand op 2-5. Ook Bas scoorde met een mooi afstandsschot en maakte de 2-6. Jasmijn liep ook een paar keer heel mooi vrij en scoorde ook bijna, de bal rolde maar net uit de korf. Met nog een minuut te spelen maakte Jurian met een slim schot de 2-7 wat ook de eindstand was. Na een leuke en sportieve wedstrijd was het nu Sparta die de punten uit Zuidhorn meenam naar Zevenhuizen. Een top wedstrijd van het hele team!  

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!