"Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?" deel 2 van 9

In het kader van "de Week van het Sportplezier" is hier al de tweede editie van de rubriek: ”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?”

In de overgang van de zaal en het veld hopen we, in samenwerking met de jeugdtrainers van de Sparta teams en combiteams, de spelers van alle jeugdteams de revue te laten passeren. Na de Combi C1 is het vandaag de beurt aan de spelers en trainer/coaches van de Combi C2.

Sinds dit seizoen kunnen we genieten van maar liefst vijf combiteams van OWK, Rodenburg en Sparta.

DE COMBI C2

Dit gezellige en vrolijke team heeft na een gedeelde derde plaats in de eerste helft van de veldcompetitie, het nog wat lastig tijdens hun zaalcompetitie. De tegenstanders bleken over het geheel genomen nog even een maatje te groot. Maar ondanks dat, zie je de C2 spelers allemaal groeien. Met een nieuwe veldcompetitie voor de deur geeft dit weer alle mogelijkheid om het geleerde in de praktijk te brengen.

Trainer/Coach van de Combi C2 Anoek Pothoven, geeft, na een korte omschrijving van alle trainers en coaches van de Combi C2, hieronder een leuke omschrijving van hun negen Combi C2 spelers.

DE TRAINERS EN COACHES VAN DE COMBI C2

Rene Buring

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKRene is sinds de start van de combiteams één van de dinsdagtrainers van het combiteam C1 en C2. Afkomstig van ODA speelt hij al een aantal seizoenen bij OWK in de selectie en heeft al verschillende kampioenschappen en de AP Buitenbeker mogen winnen. Rene staat bekend om zijn inlevend vermogen, maar zeker ook zijn afstandschoten van zeer ver. Hij scoort lekker vooral wanneer hij de perfecte TACO houding tijdens zijn schot heeft.

Astrid Hoetjer

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKAstrid is een echte OWK-er van jongsaf aan spelend en zeer actief bij de Oostwolmer vereniging. Inmiddels heeft ze haar diploma gehaald en staat ze voor de klas. Kwaliteiten die ze ook tijdens het korfbal goed gebruikt. Astrid is een doorzetter en heeft als lid van de selectie een grote groei gemaakt door hard werken en mooie prijzen binnen te halen. Met vriend Rene doet zij vanaf het begin de dinsdagtrainingen van de Combi C1 en C2. Daarnaast coacht zij op zaterdag de C1 tijdens hun wedstrijden.

Suzanne Hoetjer

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKSinds de helft van de zaal staat Suzanne, Rene en Astrid bij tijdens de dinsdagtrainingen en wedstrijden. Het zusje van Astrid speelt na afwezigheid door o.a. een blessure, gelukkig ook zelf weer bij OWK. Zij is een belangrijke steunende factor in OWK 3 en rond ook regelmatig haar afstandschoten mooi af. De extra hulp voor de grote en gezellige C1 en C2 combinatie is een belangrijke toevoeging. Suzanne vult het kader voor deze teams dan ook goed aan.

Kees-Jan Hut

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWK

Kees-Jan was, voordat hij begon met korfballen bij Sparta actief als voetballer. Hij is een allround korfballer en een erg enthousiaste aanwinst voor Sparta 3. Sinds de start van de combiteams is Kees-Jan op donderdag de trainer van de Combi C1 en C2.

Kor Hut

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKKor is de oudere broer van Kees-Jan en al van jongs af aan lid van Sparta. Hij heeft alle jeugdteams doorlopen en heeft al jaren een plekje in het eerste team van de Zevenhuisters veroverd. Kor zet zich in voor de jeugdactivitieiten van Sparta en de donderdagtrainingen van de Combi C1 en C2.

Anoek Pothoven

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKAnoek is sinds de start van de combiteams, samen met Kees-Jan en Kor, de donderdagtrainer van de Combi C1 en C2. Tevens neemt zij de coaching van de Combi C2 voor naar rekening. Anoek is afkomstig van Frigro, waar zij in de jeugd speelde. Op haar 18e maakte zij de overstap naar de selectie van Sparta en haalde zij haar KT3 trainersdiploma.

DE TOPPERS VAN DE COMBI C2

Loes van Dam

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKLoes schiet echt heel makkelijk en met haar goede overzicht weet ze dan ook vaak de positie goed te krijgen. Samen medespeelster Anne-Wil is zij dit de kletser van het team. Maar ook met de pen weet zij heel goed raad, zij is een echte schrijfster!

 Lize van der Hoek

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKSnelle Lize, kan goed verdedigen. Menig tegenstander heeft het lastig om haar te kunnen passeren.  Lachen hoort bij deze harde werker. Tijdens trainen haalt zij het onderste uit de kan.

 Romy Koopman

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKDe specialiteit van Romy is de lange passes. Hiermee bereikt ze goed haar medespelers die zich hebben vrijgespeeld diep in het veld. Dat zij haar hand niet omdraait voor de vrije ballen blijkt wel uit haar nummer 1 positie tijdens het bowluitje. Ook hier wist zij de goal (kegels) goed te raken.

Ellen Lameijer

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKDe kleine kansjes zijn eigenlijk een zekerheidje bij deze lange dame van de C2. Ellen weet zich goed op te stellen en gebruikt haar lengte bij het rebounden. Ondanks dat zij nog maar kort korfbalt, gaat het erg goed. Haar leergierigheid en gezelligheid vullen het team heel mooi aan.

 Tessa Aguila Sevilla

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKLinks, rechts, daar is de vrolijke Tessa. Door haar goede acties is Tessa snel los van haar tegenstander. Met de andere meiden van het team worden veel ingewikkelde ‘handjeklap’ uitgevonden en uitgevoerd.

 Lianne Spoelstra

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKDe bal is van goud voor Lianne. Zij is voor niemand bang, springt overal tussen en gaat voor elke bal. Lianne is een ster in bowlen en is de stille kracht van de Combi C2.

Anne-Wil Snijder

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKAnne -Wil is krachtig en haar lange passes en goede afstandschot geen probleem voor haar. Samen met Loes, is zij de kletser van het team en vertelt veel leuke verhalen.

Finn Thalau

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKAls aanvaller raak je Finn niet kwijt. Zij verdedigt strak en maakt mooie doorloopballen. Ze is de eenhoorn van het team: altijd vrolijk en kleurrijk gekleed.

Bente de Vries

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKBente heeft een zeer goed overzicht en verdedigd zeer sterk. Zij is altijd vrolijk en gezellig, maar is zeker ook een harde werker tijdens de trainingen.

Florian Wieland

”Kent u ons? De jeugdtrainers aan het woord?” Week van het Sportplezier bij OWKAls enige heer tussen de dames is Florian de cheeta van het team. Florian rent als de snelste en kan super snel de gecreëerde kleine kansjes schieten. Hij laat het kaas zeker niet door de dames van zijn brood eten.

 

 

 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!