Combi C1 na 20 competitiewedstrijd verslagen

Voor het eerst sinds we met het combiteam samen spelen hebben we een competitiewedstrijd verloren. Tegen Noordenveld C1. We speelden de eerst helft echt heel erg slecht. De tweede helft ging wel wat beter, maar we waren allemaal teleurgesteld. Natuurlijk omdat we nog nooit hadden verloren. Het was de hele wedstrijd wel spannend. Iedere keer lagen we één of twee doelpunten achter. Aan het einde van de wedstrijd liep Noordenveld toch nog snel uit. De uitslag is uiteindelijk geworden 12-7. Carlijn van Wijk moest er tijdens de eerste helft uit. Ze had een bal op haar vinger gekregen. Ze kon de rest van de wedstrijd niet meer spelen. Het is wel mooi dat we eindelijk wat meer tegenstand in de competitie hebben. Alleen maar winnen is ook niet altijd leuk. (Geschreven door Lara Bouma)

Afdrukken E-mail