Sparta/OWK/Rodenburg C1 kampioen

Sinds het seizoen 2017-2018 spelen de aspiranten van korfbalverenigingen OWK (Oostwold), Rodenburg (Leek) en Sparta (Zevenhuizen) mee in de competitie als combiteam. Een prachtige samenwerking binnen de gemeente Leek. Na het kampioenschap van Combi C1 op het veld bleek het samenwerkingsteam ook in de zaal de sterkste.

De ploeg van coaches Astrid en Suzanne Hoetjer trok in de wedstrijd met Thrianta C1 met een klinkende 21-0  aan het langste eind, waarmee de kampioensvlaggen meer dan terecht in top konden. Namens de besturen en Technische Commissies van de drie verenigingen werden de spelers en staf getrakteerd op een lekker taartje (met logo van alle drie de clubs), iets te drinken en een kampioensvaantje!

Afdrukken E-mail