Veel goals voor Combi C1 tegen Nic. C2

Op zaterdag 18 november speelde Combi C1 haar eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Er moest gespeeld worden tegen Nic. C2. De wedstrijd was in Groningen. We hebben een goede wedstijd gespeeld. De eerste helft gingen beter dan de tweede. In de tweede helft gooiden we slechte ballen en maakten de kansen niet goed af. Bij Nic. Gingen de ballen in de tweede helft wat makkelijker door de korf. De verdediging ging goed, we hebben elkaar goed gecoacht in de verdedeging. De eindstand wat 10-17, gewonnen! (Geschreven door Lara Bouma)

Afdrukken E-mail