Rodenburg/OWK/Sparta C1 kampioen

Sinds het seizoen 2017-2018 spelen de aspiranten van korfbalverenigingen OWK (Oostwold), Rodenburg (Leek) en Sparta (Zevenhuizen) mee in de competitie als combiteam. Een prachtige samenwerking binnen de gemeente Leek. Dinsdag 10 oktober wierp deze samenwerking wederom haar vruchten af met het kampioenschap van Combi C1.

De ploeg van coach Astrid Hoetjer beschikt over goed samenspel en discipline om te verdedigen. OKO/BIES C2 werd mede dankzij dit spel met 0-9 verslagen, waarmee de kampioensvlaggen in top konden.

Namens de besturen en Technische Commissies van de drie verenigingen werden de spelers en staf getrakteerd op een lekker taartje (met logo van alle drie de clubs), iets te drinken en een kampioensvaantje!

Afdrukken E-mail