Combi C1 op weg naar het kampioenschap na winst op Drachten C2

Wij hebben zaterdag 30 september een thuiswedstrijd gespeeld tegen Drachten/Van der Wiel C2. Het was wel een erg ruige wedstrijd, want beide teams wilden erg graag winnen. In de rust stonden wij voor met 6-2, de tweede helft verliep ook goed. De eindscore is uiteindelijk 13-3 geworden. Gewonnen dus. Natuurlijk waren wij vet blij, omdat we gewonnen hadden. (Geschreven door Anne Krul)

Door deze winstpartij kan de C1, bij gelijkspel of winst, zaterdag 7 oktober het kampioenschap binnen halen. Er wordt dan om 13.00 uur gespeeld tegen OKO/BIES C2 in Opende. Alle support is van harte welkom.

Afdrukken E-mail