Combi B1 ongeslagen kampioen

Zaterdag 26 mei speelde het combiteam van OWK, Rodenburg en Sparta haar kampioenswedstrijd tegen VZK/Donkerbroek B1 in Haule. Een wedstrijd welke op het scherpst van de snede werd gespeeld. De ploeg van Jeroen van Wijk en Herwin de Boer bleef echter veerkracht tonen en boog de achterstand om een 10-11 overwinning. Een fantastische prestatie waarna de kampioensvaantjes en inmiddels welbekende taart aangesneden konden worden.

Zaterdag 2 juni werd de laatste wedstrijd gespeeld in Zevenhuizen tegen Drachten/van der Wiel B2. Deze ploeg kon er niet voor zorgen dat Combi B1 haar eerste punten zou laten liggen. Er werd met 11-8 gewonnen van de Friezen, wat betekende dat Combi B1 ongeslagen kampioen is geworden deze competitie.

Namens de besturen en Technische Commissie van OWK, Rodenburg en Sparta van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap. De drie verenigingen kunnen met trots terug kijken naar het eerste seizoen met haar combiteams, waarin maar liefst vijf kampioenschappen behaald werden door de verschillende aspiranten teams.

Afdrukken E-mail