Combi B1 wint laatste wedstrijd van 2017

Afgelopen zaterdag moest Combi B1 thuis in de Rodenburghal in Leek spelen tegen Hoogkerk/Nic. B3. De eerste helft bleven Anne, Liejan en Marit als reserve aan de kant. Nienke, Jorien, Frank en Lennard speelden in het ene vak en Eline, Elvira, Mark en Marc in het andere vak. In de verdediging ging het heel goed, maar in de aanval hadden we nog wel wat meer doelpunten kunnen maken. We gingen met een 4-0 stand naar de kleedkamer voor de pauze.

Na de pauze kwamen Anne, Liejan en Marit in het veld voor Lennard, Eline en Jorien. Ook deze helft weer veel kansen.

Hoogkerk/Nic. wist twee doelpunten van afstand te scoren en daardoor verdween de 0 van het scorebord. Wij wisten nog zes keer te scoren. De eindstand kwam daardoor op 10-2 voor de Combi B1.

De eerstvolgende wedstrijd van Combi B1 staat pas in het volgende jaar gepland op zaterdag 6 januari 2018. Dan moeten wij thuis in de Rodenburghal om 16.00 uur tegen De Granaet B2. 

Bij deze wensen wij iedereen een fijne kerst en een sportief, gezond en succesvol 2018 toe!!! (Geschreven door Jorien en Liejan Postma)

Afdrukken E-mail

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!