Tweede zaalwedstrijd Combi B1 tegen DTS B1

Afgelopen zaterdag speelde Combi B1 haar tweede zaalwedatrijd van dit seizoen. De ploeg van Jeroen van Wijk reiste af Surhuisterveen om het daar op te nemen tegen DTS B1.

Helaas kon de B1 de puntjes niet binnnen halen. Het begon heel spannend, maar toen kwamen ze er achter dat DTS toch iets sterker was. B1 heeft zich niet laten inmaken, en met de uitslag 14-10 zijn ze weer terug naar Leek gegaan. (Geschreven door Elvira Visser)

Volgende week wordt er weer een thuiswedstrijd gespeeld in de Rodenburghal. Om 16.00 uur is It Fean/Boelenslaan B1 de tegenstander. Zaak voor onze B1 om dan de punten in eigen huis te houden

Afdrukken E-mail