Combi B1 verliest eerste zaalwedstrijd van De Wâlden B1

Op zaterdag 11 november speelde Combi B1 haar eerste zaalwedstrijd tegen KF De Wâlden B1. Na een moeizame eerste helft, waarin Combi B1 niet in hun ritme kon komen gingen ze de rust in met een achterstand. In de tweede helft ging het iets beter. Helaas kon Combi B1 De Wâlden niet meer van de verdiende 7-9 winst afhalen. (Geschreven door Eline Langedijk)

Volgende week speelt Combi B1 om 13.00 uur een uitwedstrijd tegen DTS (S) B1 in Surhuisterveen. Alle support is weer van harte welkom.

Afdrukken E-mail