Combi B1 oefent tegen LDODK B2

Zaterdag 4 november speelde combiteam B1 een oefenwedstrijd tegen LDODK B2 in de Rodenburghal. Om 10.00 uur werd aangetreden in de blauwe Rodenburgshirts, omdat de eigen shirts op dat moment bij Nienhuis Sport lagen om de logo’s te drukken.

Combi B1 moest in het begin wennen aan het fysieke spel van de Friezen, maar daar leerden ze gedurende wedstrijd steeds beter mee om gaan. Na een 3-6 ruststand kwam de B1 in de tweede helft nog knap terug tot 7-8. Waarna LDODK besloot om nog een tandje bij te zetten, hierdoor liepen ze uit naar de eindstand 7-11.

Een goede oefenwedstrijd van de B1 ter voorbereiding op het zaalseizoen dat op 11 november start. Combi B1 speelt dan tegen De Walden B1. Deze wedstrijd zal om 16.00 uur beginnen in de Rodenburghal.

Afdrukken E-mail