Sparta/OWK/Rodenburg B3 kampioen

Sinds het seizoen 2017-2018 spelen de aspiranten van korfbalverenigingen OWK (Oostwold), Rodenburg (Leek) en Sparta (Zevenhuizen) mee in de competitie als combiteam. Een prachtige samenwerking binnen de gemeente Leek. Na een prachtig seizoen werd Combi B3 in de laatste speelronde van de zaal, welverdiend kampioen.

De ploeg van coaches Kees-Jan Hut en Attina Stoelwinder trok in een spannende wedstrijd met DOW B1 met 7-9  aan het langste eind, waarmee de kampioensvlaggen meer dan terecht in top konden. Namens de besturen en Technische Commissies van de drie verenigingen werden de spelers en staf getrakteerd op een lekker taartje (met logo van alle drie de clubs) en een kampioensvaantje!