Hoofdsponsor Zoutman Grondwerken

Zoutman Zevenhuizen is sinds 2017 hoofdsponsor van Kv Sparta. De selectie van korfbalclub zal in het komende seizoen in nieuwe tenues spelen met daarop Zoutman Grondwerken. Hieronder een korte samenvatting van wat onze hoofdsponsor allemaal voor u kan betekenen.

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is een bedrijf dat zich bezighoudt met zowel agrarisch werk, grondverzet als cultuurtechnische werken. In bijna 60 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming met een uitgebreid machinepark en een team van ongeveer 20 medewerkers. Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is ISO en VCA gecertificeerd. Wij stellen de klant centraal en voldoen aan diverse kwaliteitseisen en veiligheidseisen die in onze werksectoren worden gesteld.

 

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is gespecialiseerd in diverse werkgebieden

Loonbedrijf
Als ervaren loonbedrijf kunt u alle agrarische werkzaamheden aan ons uitbesteden. Wij kunnen de grond van het land voor u bewerken en verbeteren. Daarnaast beschikken wij over passende machines die kunnen worden ingezet bij het zaaien en het oogsten van de gewassen.

Grondverzet
Met geavanceerde en krachtige machines voor onder andere graven, ophogen en egaliseren worden verschillende werkzaamheden voor grondverzet efficiënt uitgevoerd. Bij de uitvoering van grondverzet staan kwaliteit en veiligheid centraal.

Cultuurtechnisch werk
Met onze specialisatie in cultuurtechnisch werk richten we ons op de aanleg, de inrichting en het beheer van landschap in zowel landelijke als stedelijke gebieden.

 

Werkzaam voor verschillende opdrachtgevers uit Noord-Nederland

Naast de werkzaamheden voor agrarisch werk, grondverzet en cultuurtechniek richten wij ons op de verhuur van materiaal voor grondwerk en het leveren van onder andere zand, grond, compost, kalk, schelpen en pvc materiaal. Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is gevestigd in Zevenhuizen. Centraal gelegen in het noorden schakelen verschillende opdrachtgevers uit Groningen, Friesland en Drenthe ons in. Kom gerust eens langs bij ons op het bedrijf, we geven met plezier een rondleiding.

Neem voor meer informatie contact op met 0594-631386 of kijk op www.zoutmanbv.nl 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!