Sponsoren

De jeugdteams en de Kangoeroe Klup mogen steeds meer leden verwelkomen. Omdat de jeugd de continuïteit van de vereniging waarborgt, wordt veel tijd en energie gestoken in het opleiden van jeugdkader. Daarnaast zijn goede faciliteiten onontbeerlijk (materiaal, shirts, onderhoud accommodatie etc.). Sponsoring is daarom een belangrijk onderdeel binnen Sparta. Met de financiële bijdrage van onze sponsors kunnen wij de kwaliteit en organisatie van Sparta handhaven en versterken.
Sparta heeft een aantal sponsors. Daarvan kunnen we er altijd meer gebruiken. Heb je een eigen bedrijf en bent je geïnteresseerd in sponsoring of weet je iemand die hierin wellicht interesse heeft neem dan contact op met Siemen Wachtmeester (06-83696033 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). De sponsorcommissie informeert u graag over de sponsormogelijkheden bij Sparta.

In het kort worden hieronder de mogelijkheden aangegeven:
- Teamsponsoring
- Kledingsponsoring (team, shirt, trainingspak of sporttas).
- Reclamebordsponsoring (langs de 2 kunstgrasvelden).
- Korf- of balsponsoring.
- Advertenties in nieuwsbrief, clubblad of op LCD beeldscherm in het clubhuis.
- Sponsoring van toernooien en speciale activiteiten.

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!