Gratis Kv Sparta sponsoren!

Graag uw aandacht voor het volgende!!

Vanaf nu is het voor iedereen die Kv Sparta een warm hart toedraagt mogelijk om Kv Sparta GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar deze website.

Rechts op deze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Kv Sparta een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Kv Sparta