SPARTA EN WSS DELEN PUNTEN

Afgelopen zaterdag speelde Sparta tegen WSS in Oude Pekela. Bij winst zou Sparta aansluiting houden met de koploper, bij verlies zou WSS aansluiten bij de bovenste regionen.

De Zoutman-formatie startte sterk en troefde de Oost Groningers op vele fronten af. Toen er bij 5-10 gerust werd was coach Van der Lei trots op zijn spelers en maande hen om dit na rust vast te houden.

De tweede helft was een helft van een ander kaliber en Sparta kon met moeite de korf vinden. WSS kwam langzaam dichterbij. Via een aantal wissels probeerde Van der Lei het tij te keren, maar WSS bleef aandringen en kwam zelfs op voorsprong. Sparta bleef vechten en wist de verlossende 15-15 door de mand te gooien.

Een wedstrijd waarin Sparta een punt verloor, maar achteraf gezien misschien wel een punt won. Volgende week staat de wedstrijd tegen, koploper, Flamingo’s op het programma.

Image.jpeg