SPARTA E1 KAMPIOEN

Afgelopen zaterdag speelde Sparta E1 haar kampioenswedstrijd tegen LDODK E3 in Gorredijk. Het werd een spannende wedstrijd. Beide ploegen hielden elkaar mooi in evenwicht, maar de jonge Zevenhuisters wisten net op tijd een gaatje van twee goals te creëren. Door de 7-9 winst is de ploeg, met nog één wedstrijd te spelen, niet meer in te halen en konden de kampioensrozen uitgedeeld worden! Namens het Bestuur en de Technische Commissie: gefeliciteerd!

Op de foto v.l.n.r.
Desley de Jonge, Candace de Vries, Annelien Wolters, Linde Alkema, Mathijn Jonkman en Roelant van de Dijk.
Image.jpeg