Coronamaatregelen

Tijdens trainingen en wedstrijden hebben we als bestuur gemerkt dat het erg lastig is om te voldoen aan het Corona protocol. Met name de anderhalve meter langs de lijn en in en rondom de kantine blijkt het niet altijd na te worden geleefd. Af en toe wordt er door de gemeente gecontroleerd en wanneer bij Sparta dan de regels niet nageleefd worden, zal er een boete van € 4.000,- gegeven worden. Dit is natuurlijk zonde van het geld.

Daarnaast staat de gezondheid van iedereen voorop en daarom zullen we als bestuur een aantal maatregelen per direct aanscherpen:

1. Op trainingsavonden zijn er geen ouders/verzorgers meer welkom op het complex;
  2. Op trainingsavonden blijft de kantine gesloten.

Tijdens de wedstrijden zullen de bestuursleden rondlopen om het aanwezige publiek te wijzen op de anderhalve meter maatregel. Mocht blijken dat dit niet voldoende helpt, dan zullen we helaas genoodzaakt zijn om geen publiek meer toe te staan tijdens de wedstrijden. We hopen dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt, om ervoor te zorgen dat er met publiek gekorfbald kan worden!

Op zaterdag 26 september stond er een moment gepland om de kampioenen van vorig seizoen te huldigen. Dit moment zou ook gebruikt worden om de trainers, coaches, scheidsrechters en beoordelaars in het zonnetje te zetten. Helaas hebben we doen besluiten om dit moment niet door te laten gaan, maar we zullen de kampioenen en vrijwilligers persoonlijk bedanken!

We snappen als bestuur dat het afgelasten van activiteiten en het aanscherpen van de maatregelen niet leuk zijn, maar de gezondheid van iedereen staat voorop!

Wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn, dan mag er altijd contact opgenomen worden met één van de bestuursleden.