Overlijden Kees Kuiper

Beste leden, ouders van leden en overige betrokkenen van KV Sparta,

 

Deze week kregen wij het verdrietige nieuws dat op 81 jarige leeftijd, Kees Kuiper na een ziekbed, is overleden. Kees is de vader van Abel en Hilda die op dit moment deel uitmaken van de selectie. Sowieso is het gezin van Kees en zijn vrouw Antje altijd nauw verbonden geweest met KV Sparta. Zowel via het actief beoefenen van de sport als ook in het vrijwilligerswerk. Kees heeft als vrijwilliger jarenlang meer dan zijn steentje bijgedragen voor KV Sparta door samen met Antje oud papier voor Sparta te verzamelen. Kees was zelf fanatiek lid van de klootschietvereniging, ook onderdeel van de Sparta-familie. Zo lang het kon heeft hij deze sport beoefend waar fanatisme en goede sfeer heel goed samen gaan. Kortom een betrokken persoon bij de club die volop kon genieten van gezelligheid met elkaar.

 

Wij zijn hem zeer dankbaar voor het vele vrijwilligerswerk wat hij voor KV Sparta heeft gedaan. We zullen hem gaan missen als betrokken vrijwilliger en speler van de klootschietvereniging.

 

Wij wensen zijn vrouw Antje, de kinderen, de (achter)kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

 

 Namens het bestuur van KV Sparta

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!