Hervatten seniorentrainingen

Aan alle spelende senioren van Sparta,

Onder strenge voorwaarden mogen ook de senioren weer een balletje gooien. In de bijlage treffen jullie het protocol. Het RIVM en KNKV hebben in hun richtlijnen staan dat er maximaal 16 spelers op een veld van 24x44 mogen. Hierdoor zijn bestuur en TC genoodzaakt eerst alleen de selectie te laten trainen. Het is daarom ook wenselijk dat spelers zich tijdig afmelden bij Moric, zodat Moric eventueel spelers van het derde die daar behoefte aan hebben of ??losse spelers?? kan vragen om mee te trainen. Let op! Je dient hiervoor wel lid van Sparta te zijn. Hiervoor kun je je aanmelden bij Moric.

Namens bestuur en TC.

Download of bekijk hier de KV Sparta richtlijnen voor senioren.