Hervatten jeugdtraining protocol

Aan alle jeugdleden en ouders van jeugdleden,

In de bijlage treffen jullie het protocol jeugdtrainingen COVID-19 van Kv Sparta. Bestuur en TC zijn blij dat de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar in ieder geval hervat mogen worden, zij het niet met strikte voorwaarden (lees deze goed door en deel dit met de spelers!). 

De trainingstijden variëren daarom ook ten opzichte van de huidige veldtrainingstijden. Omdat ons kunstgrasveld momenteel ook in de fase van vervangen zit beschikken we over weinig ruimte, maar zien wij toch mogelijkheden om training te geven. 

In overleg met besturen en TC van Rodenburg en OWK is besloten om zo weinig mogelijk te reizen en eigen leden op eigen complex te laten trainen en niet in combi-verband. Wij hopen op jullie begrip hier voor. Vragen hierover kun je stellen aan bestuurs— of TC-leden van Sparta. 

De combiteams zullen training krijgen van Bouke. Hij zal de A - B - C spelers een leerzame 1,5 meter training geven. Voor deze groep maakt Bouke z.s.m. een groepsapp. 

De overige spelers melden zich af bij hun eigen trainer(s)! In verband met Dorien haar zwangerschap zal zij geen trainingen verzorgen. Hier hebben bestuur en TC alle begrip voor. 

We gaan proberen op 11 mei te starten. De activiteiten zijn ingediend bij de Gemeente Westerkwartier, maar we zijn nog even afhankelijk van een aantal factoren rondom ons complex. Van je trainer hoor je uiterlijk zondag (A-B-C) of woensdag (D-E-F) of de training volgende week start.

Mochten jullie na aanleiding van dit protocol nog vragen hebben dan kun je terecht bij iemand van het bestuur of de TC. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnnen trainen meld je dan af bij je trainer!

Bestuur en TC

Download of bekijk hier de KV Sparta richtlijnen

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!