Steun KV Sparta!!

Hallo allemaal,

Via Korfbal.nl bereikte ons het volgende bericht om je club te steunen:

ERIMA en Korfbaltotaal hebben in samenwerking met het KNKV sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen.
Als zij het speciaal ontwikkelde sportshirt - inclusief verenigingslogo naar keuze - bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan de vereniging naar keuze.
De #stayfit-shirts kosten € 17,95 euro.

“Het is mooi om te zien dat onze partners ERIMA en Korfbaltotaal zich het lot van onze verenigingen aantrekken en zich belangeloos inzetten voor deze actie door tegen kostprijs hun producten en diensten in te zetten. Op deze manier hopen we met elkaar de verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven”, aldus Bibi Terlouw (Marketing KNKV)

Een groot deel van de selectieleden werd enthousiast en het idee ontstond om de shirts naar keuze met het “KV Sparta
100 jaar” logo te bedrukken en hiermee de club te steunen!

Er zijn verschillende shirts (zie bijlage):
- Uniseks - zwart, ook in kindermaten vanaf 116
- Uniseks - blauw, ook in kindermaten vanaf 116
- Dames - zwart
- Dames - blauw

Mocht je dit nu ook leuk lijken, stuur dan je shirtkeuze, kleur en maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 26 april willen we de bestelling gaan plaatsen, i.v.m. de verzendkosten graag je bestelling voor die dag doorgeven.

Groetjes Arjen & Dorien