Update coronavirus 24-03-2020

Hallo allen,

Onderstaande tekst is gisteren door de KNKV met ons als bestuur gedeeld:

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

KV Sparta zal bovenstaande maatregelen overnemen.
Alle trainingen, (oefen)wedstrijden en activiteiten zijn afgelast tot 1 juni.
Ook verzoeken wij alle commissies om overleggen te hebben via videobellen.

Wij blijven jullie op de hoogte houden via mail, website en sociale media!
Mochten er vragen zijn rondom bovenstaande situatie, neem dan gerust contact op met het bestuur.

Het belangrijkste: blijf gezond en denk (op afstand) om elkaar!

Groet,
Bestuur KV Sparta