Update coronavirus 15-03-2020

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en maatregelen vanuit het RIVM en het kabinet, hierbij een update omtrent het coronavirus. Tot en met 6 april zullen er geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden. Ook stellen we de potgrondactie en poetsmiddag van 4 april uit. We houden jullie op de hoogte over hoe we deze actie op een later moment invulling gaan geven.

Zodra er meer ontwikkelingen zijn houden we jullie hiervan op de hoogte.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met het bestuur.

Bestuur Kv Sparta