Update maatregelen coronavirus

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten.
Daarnaast adviseren zij om alle trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

KV Sparta volgt dit advies op en dit houdt in dat alle wedstrijden en trainingen worden geannuleerd tot en met 31 maart.
Dit geldt voor alle Sparta-teams en alle combi-teams (ook Rodenburg en OWK hebben alles geannuleerd).
Deze maatregel volgt op de maatregelen die het kabinet op 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus.
Meer informatie over de consequenties van deze maatregel met betrekking op de competitie volgt zo spoedig mogelijk vanuit de KNKV.

We houden alle leden op de hoogte via de mail, website en sociale media!
Mochten er vragen zijn omtrent bovenstaande situatie, neem dan gerust contact op met het bestuur.

Bestuur Kv Sparta