Michiel Kuiper en Rubin Koopman geselecteerd voor RTC De Hunze U15

Afgelopen maandag stond de laatste selectie ronde voor RTC De Hunze U15 op het programma. In sporthal de Kloosterveste te Assen mochten Michiel en Rubin hun korfbal kunsten weer vertonen.

In deze laatste ronden moesten er nog een aantal talenten afvallen, spannend dus! Met een hoop spanning hoorden de jongens, beiden spelend in Sparta/Rodenburg/OWK C1, vandaag dat ze komend jaar deel uit maken van het vernieuwde RTC U15 team.

Sparta is erg trots op haar talenten en wens beiden jongens natuurlijk veel plezier en succes komend jaar!