Coronavirus

Zoals bij veel verenigingen heeft ook Kv Sparta aandacht voor de gevolgen van het Coronavirus. Met betrekking tot het coronavirus volgt Kv Sparta de richtlijnen van het KNKV en RIVM.

Vooralsnog is er geen aanleiding om de wedstrijden buiten Noord-Brabant te annuleren. Het KNKV volgt het advies van de RIVM om bij de wedstrijden de komende periode het handen schudden met medespelers, tegenstanders en scheidsrechters te vermijden. In de lijn met het KNKV adviseert ook Kv Sparta het volgende:

• Je handen voor en na de trainingen/wedstrijden te wassen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik alleen je eigen bidon of waterfles
  • Voorlopig geen handen schudden en/of high fives geven tijdens trainingen en wedstrijden

Mocht er meer nieuws zijn omtrent het coronavirus, dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen. De meeste actuele informatie kunt u op de website van het RIVM vinden.

Mochten er vragen zijn omtrent bovenstaande situatie, neem dan gerust contact op met het bestuur.

Bestuur Kv Sparta