Belangrijke overwinning voor Sparta

Zaterdag speelde de Zoutman-formatie in een prima gevulde Rodenburghal tegen TFS uit Drachtstercompagnie. Sparta koploper in de 3e klasse C en TFS de nummer 2. Sparta moest winnen, want bij verlies zouden de gasten de koppositie over nemen.

Even na half 8 floot scheidsrechter Nicolaij in voor de wedstrijd. Beide ploegen begonnen gespannen aan de wedstrijd en de goals waren schaars. Bij 5-5 gooide Sparta alle spanning van zich af en ging het gas er op. Bij 9-6 werden de kleedkamers opgezocht.

Na de rust was het vooral eenrichtingsverkeer op de korf van de Friezen. Over verschillende schijven wisten de Zevenhuisters de korf te vinden en TFS kon daar maar 1(!) goal tegenover zetten. Bij 17-7 kwamen de gasten toch nog iets terug, maar Sparta hield het hoofd koel en won terecht met 21-17!

Een belangrijke overwinning voor de ploeg uit Zevenhuizen. Wat nu 3 punten los is van de nummer 2. Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het een spannend laatste deel van het seizoen. Volgende week zaterdag gaat Sparta op bezoek bij Westergo in Bolsward. Alle steun is natuurlijk weer van harte welkom, er wordt om 19.40 uur gestart!

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!