Sparta verstevigt koppositie

Zaterdag speelde de Zoutman-formatie de return tegen ‘angstgegner’ Pallas’08. In een prima gevulde Rodenburghal floot scheidsrechter Van der Griend in 18.00 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Sparta opende sterk en zette direct een 1-0 voorsprong op het bord. Pallas trok deze stand al gauw gelijk, maar de Zevenhuisters behielden het initiatief. Vanaf 6-6 was het stuivertje wisselen en ontpopte zich een ware strijd. Bij rust stond er al een 16-14 stand op het scorebord!

In de rust sprak coach Moric van der Lei zijn pupillen toe, complimenten voor de werklust en vooral zo door gaan. En dit was niet aan dovemansoren gericht. Er werd doorgedrukt en gestaagd werd de voorsprong uitgebouwd. Bij 22-17 was, bleek later, de wedstrijd gespeeld. De gasten uit Leeuwarden waren niet meer bij machte om deze klap te boven te komen. Bij 26-23 floot de goed leidende scheidsrechter af en kon Sparta wederom twee punten bijschrijven.

In de korte onderbreking van twee weken zal Sparta toe werken naar de ontmoeting tegen hekkensluiter Spannum op 29 februari om 16.10 uur in Oosterend.

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!