Sparta verlengt met hoofdtrainer Van der Lei

Korfbalvereniging Sparta heeft overeenstemming bereikt over contractverlenging met hoofdtrainer Moric van der Lei. De in Roden woonachtige Van der Lei blijft nog een jaar hoofdverantwoordelijke voor de selectie van de Zevenhuister korfballers.

De selectie is bezig aan een prachtig seizoen onder de 24-jarige trainer en het bestuur en de technische commissie zijn zeer tevreden over de wijze waarop Moric de afgelopen maanden aan de slag is gegaan met de ploeg.

Van der Lei: "Ik heb zin om nog een jaar aan de slag te gaan met zo'n fijne, hechte groep. Er zit nog steeds rek in de groep en we gaan met z'n allen knallen voor het hoogsthaalbare!"