Fijne feestdagen

Het einde van het jaar is zicht en de feestdagen staan weer voor de deur! 2019 is een mooi jaar om op terug te kijken en 2020 is voor Kv Sparta een bijzonder jaar om naar vooruit te kijken.

We mogen met een tevreden en goed gevoel terugkijken op 2019. Op sportief gebied hebben we mooie successen mogen vieren en hebben we er gezamenlijk wederom een geslaagd jaar van gemaakt. Daarnaast zijn er op diverse gebieden weer stappen gemaakt waar we met een goed gevoel op terugkijken en waar we in 2020 weer vol goede moed mee verder gaan. Als bestuur willen we dan ook alle leden, vrijwilligers en sponsoren bedanken die het afgelopen jaar, op wat voor manier dan ook, hebben klaar gestaan voor onze vereniging. Ook dit jaar zetten we onze trainers, scheidsrechters en beoordelaar met een mooi kerstpakket in het zonnetje.

Komend jaar is een bijzonder jaar voor Kv Sparta. Onze vereniging bestaat namelijk 100 jaar! De jubileumcommissie is al tijden druk bezig om van deze mijlpaal een onvergetelijk feest te maken. Als bestuur kijken we dan ook uit naar het nieuwe jaar om samen de volgende stappen binnen onze vereniging voort te zetten. Eerst gaan we genieten van de feestdagen. Als bestuur wensen we dan ook alle leden, vrijwilligers en betrokkenen van Kv Sparta mooie kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Namens,

Bestuur Kv Sparta