Sparta als (gedeeld) koploper de "winterstop" in

Zaterdagavond speelde de Zoutman-formatie, de laatste wedstrijd van het jaar, tegen koploper TFS in Houtigehage. In een prima gevulde sporthal opende de thuisploeg de score en moest Sparta direct in de achtervolging. Daarna ging de Zevenhuister trein vol gas, en liet TFS alle hoeken van hun eigen sporthal zien. Via 2-0 werd het 2-6 en Sparta was niet van plan op te geven. Via verschillende wissels probeerde de thuisploeg nog iets te forceren, maar de Friezen konden het tij niet keren. Bij 5-10 werden de kleedkamers opgezocht.

Coach Van der Lei was duidelijk, doorzetten en de juiste kansen creëren. TFS opende de score, maar de Zevenhuisters bleven mee scoren. Bij 13-17 haperde de Spartaanse doelpuntenmachine even en via een aantal wissels werd er geprobeerd een goal te scoren, dit lukte, maar spannend werd de wedstrijd niet meer. Bij 18-20 floot scheidsrechter De Haan af en kon Sparta wederom 2 (belangrijke) punten bijschrijven.

Samen met TFS, Pallas' 08 en WWC staat Sparta nu aan kop (6 punten). Gevolgd door Spannum (4), DTL (3), Westergo (1) en NQL (0).

Zaterdag 11 januari hervat Sparta de competitie met een thuiswedstrijd tegen Westergo uit Bolsward. Deze wedstrijd start om 19.40 uur!

 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!