Sponsornieuws, Party Service Totaal nieuwe bordsponsor

De firma Party Service totaal uit Zevenhuizen is toegetreden tot de sponsorgroep van Kv Sparta. Zij zijn bordsponsor geworden van Kv Sparta Zevenhuizen.

Het reclamebord van Party Service totaal is te zien langs onze velden.

De sponsorcommissie is verheugd dat dit bedrijf zich aan onze vereniging wil binden.

Party Service totaal neemt u letterlijk al het werk uit handen en kan u op het gebied van catering van alle gemakken voorzien. Neem gerust contact op via 06 21561484 en bespreek de tal van mogelijkheden die dit bedrijf u te bieden heeft.