Sparta D3 kampioen!

ZEVENHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd Sparta D3, in de laatste wedstrijd van het veldseizoen, kampioen. Sparta D3 is daarmee de eerste kampioen in het 100ste jaar van de korfbalvereniging. In Zevenhuizen werd met 5-3 gewonnen van Wêz Handich D1. Sparta D3 verloor de eerste wedstrijd van het seizoen nog met 1-2, maar wisten daarna alle wedstrijden te winnen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken!

Namens het bestuur in de Technische Commissie kregen de spelers en trainer/coaches de welverdiende felicitaties en de welbekende rode roos.

Boven v.l.n.r. Milan de Jonge, Nathan Veenhuizen, Anoek Pothoven (trainer/coach), Daniel Kuiper, Robin Spoelstra, Daan van der Velde, Roan Piers, Bas van der Velde, Mark van der Velde (trainer/coach) en Jurian Bakker.

Onder v.l.n.r. Mette Sneller, Amy Brink, Lisa Hofste, Ivana Coopmeiners, Rosalie Aalders en Tereza Rezene Bhrane.