Combi D1 kampioen!

LEEK - Afgelopen donderdag werd Combi D1, in de een-na- laatste wedstrijd van het veldseizoen, kampioen. In Leek werd met 13-3 gewonnen van Ritola D1. De spelers van de samenwerkende korfbalverenigingen OWK, Rodenburg en Sparta wisten van de gespeelde wedstrijden, alle wedstrijden te winnen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken! 

Namens de besturen en Technische Commissies van OWK, Rodenburg en Sparta kregen de spelers en coach het welverdiende vaantje en een heerlijke taart. 

Boven v.l.n.r. Robin Hoexum, Josine van Egmond, Nevada Dijkhuizen, Marije Warners (trainer/coach), Nanda Bouma, Annika Engel, Niels Posthumus en Jan Batteram (trainer/coach)

Onder v.l.n.r. Iris Roelfsema, Thomas de Wert, Guang Batteram (hulpcoach), Jun Batteram en Marit Vonk. Tessa Lap (trainer/coach) ontbreekt op de foto

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!