Overlijden Duurt van Dijk

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Duurt van Dijk. Duurt is 63 jaar geworden.

Duurt heeft jarenlang de materialencommissie met veel enthousiasme geholpen en mede door zijn inzet lag en ligt onze accommodatie er altijd netjes bij.

Hoewel hij zelf niet heeft gekorfbald voor KV Sparta hebben zijn kinderen dat wel vele jaren gedaan. Duurt was daarnaast ook een Vriend van Sparta.

Nog tot niet zo heel lang geleden was hij er altijd op de maandagavond en waar nodig op andere tijden om vele klussen en klusjes rondom de kantine en het terrein uit te voeren.

Helaas noodzaakte zijn ziekte hem tot het stoppen hiervan.

Duurt genoot van het klussen en het sfeertje met de andere 'technische' mannen. We zullen hem missen als vriend van Sparta en bovenal als betrokken vrijwilliger.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte met het dragen van dit verlies.

Bestuur en leden van Kv Sparta