Sparta wint eenvoudig van NQL

Gisteren speelde de Zoutman-formatie haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het onbekende NQL kwam op bezoek in Zevenhuizen. Nadat voorzitter Bob van der Velde het jubileumjaar, samen met een gedeelte van de jongste jeugd, had geopend begonnen beide ploegen aan de wedstrijd.

Sparta kon moeilijk de korf vinden in het begin van de wedstrijd. NQL kwam er eigenlijk niet aan te pas en Sparta probeerde kans na kans de bal door de korf te krijgen. Op slag van rust scoorde NQL haar eerste goal van de wedstrijd en werd er bij een magere 6-1 ruststand de kleedkamer opgezocht.

Lovende woorden van coach Moric van der Lei zorgden ervoor dat de ploeg scherp begon aan de tweede helft echter bleef de korf door het eerste aanvalsvak moeilijk te vinden. Gelukkig stond de verdediging als een huis en kon Sparta gemakkelijk de wedstrijd uit spelen, 13-3!

Volgende week gaat Sparta op bezoek bij Lintjo in Olderberkoop. Deze wedstrijd zal om 15.30 uur beginnen.