Jubileumlogo KV Sparta onthuld!

Met trots willen we jullie ons jubileumlogo presenteren. Volgend jaar bestaat onze vereniging 100 jaar. Een bijzonder jaar waar natuurlijk ook een passend logo bij hoort.

Alles is te volgen via de facebookpagina: KV Sparta 100 jaar.

Afgelopen periode hebben jullie al kennis kunnen maken met de ruwe versie van het logo. Wij hebben Janine Kamminga gevraagd om het ontwerp te perfectioneren en wat ons betreft is ze hierin glansrijk geslaagd.

De komende tijd zal je ons logo steeds vaker in onze communicatie uitingen tegenkomen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om er een geweldig jubileumjaar van te maken! Op 14 augustus zijn we te vinden op de jaarmarkt in Zevenhuizen!

Voor ideeën, suggesties en vragen kan je terecht bij het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!