KV Sparta weer getroffen door inbraak

Nadat er in 2017 tweemaal is ingebroken in de kantine van KV Sparta, was het afgelopen weekend weer raak. Waarschijnlijk in de nacht van 26 op 27 januari hebben inbrekers  toegeslagen. Ze hebben weinig buit kunnen maken aangezien Sparta, na leer vanuit vorige inbraken, geen contant geld meer in de kantine heeft liggen. Wat drank en twee hele oude laptops is het enige wat ze mee hebben kunnen nemen. Wel is er een hoop schade: geforceerde ramen, deuren en kasten. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, geeft het door aan de politie via 0900-8844. Alvast bedankt voor het meedenken!