Jumbo sponsoractie

Hoi leden van Sparta!

Wij hebben jullie hulp nodig! Van 26 november tot en met 3 februari is Sparta één van de deelnemende verenigingen bij de Jumbo sponsoractie in Leek. In deze 10 weken ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen een voucher ter waarde van €0,10. Deze voucher is in te leveren via de actiekast in de winkel. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Sparta willen wij jullie vragen om boodschappen te doen bij Jumbo Leek Industriepark en/of Waezenburglaan. Tip! De thuiswedstrijden en de meeste trainingen vinden plaats in de Rodenburghal naast Jumbo Leek Industriepark

Naast deze voucheractie heeft Jumbo Leek ook nog een aantal speciale acties bedacht. Hiermee is een flink geldbedrag te winnen en met al jullie hulp kunnen we hopelijk veel geld ophalen.

Zoals veel van jullie al hebben gemerkt zijn wij bezig geweest met het maken van een promotiefilmpje van Sparta. Dit filmpje is geplaats op het Youtube kanaal van Jumbo Leek. Het filmpje dat het leukst is en met de meeste views en likes kan €1.500,- winnen! Als jullie dagelijks op onderstaande link klikken krijgen wij veel views en als je dan toch kijkt is een druk op het duimpje zo gemaakt!

Ook is er een speciale Facebook actie. Ergens in de tien actieweken wordt er op de facebookpagina’s een bericht gepost waarin staat dat de contactpersoon van kv Sparta binnen 10 minuten(!!!) contact op moet nemen met Jumbo. Dit contactpersoon is Jorn Oldenburger. Als jullie dit bericht zien verschijnen op jullie tijdlijn willen jullie dan zo snel mogelijk contact opnemen met Jorn via

06-57023855. Om ervoor te zorgen dat het bericht op jullie tijdlijn verschijnt kunnen jullie onderstaande Facebookpagina’s liken. Het is ook mogelijk dat deze berichten bovenin de tijdlijn komen te staan, als jullie dit willen hebben helpen we met alle liefde.

Daarnaast is er nog een speciale sponsorjacht. Ergens in Leek wordt een cheque verstopt. Wekelijks wordt er een hint gepost op de Facebookpagina’s. Vind jij deze cheque? Dan wordt deze verzilverd bij de Jumbo voor jouw vereniging. Deze cheque heeft een waarde van €1.000! Dus als je op een heerlijke zondagmiddag, of welke dag dan ook, zin hebt om een stukje te lopen zou het echt super gaaf zijn als jullie dan naar deze cheque willen zoeken.

Wij willen jullie vragen om Sparta te helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen!!!

Bij vragen kunnen jullie contact met ons opnemen.

Iedereen heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier!!!

Met vriendelijke groet,

Jorn Oldenburger en Lisette Barels