Programmaboekje

Hallo allemaal,

Het korfbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. Daarbij hoort het oude vertrouwde boekje met wedstrijdprogramma. Sinds de intrede van de KNKV App, met daarin het volledige en meest recente programma, merken we dat het boekje steeds minder gebruikt wordt. Graag willen wij voor 31 augustus weten of jullie het boekje nog gebruiken.

Mocht je geen belang meer hebben bij een papieren versie van het boekje, dan hoef je niet te reageren. Wil je het boekje blijven ontvangen? Dan graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Technische Commissie bedankt!