Vrijwilligers coördinatoren Kv Sparta

Hoewel de vrijwilligers coördinatoren al in een veel eerder stadium zijn gekozen heeft de uitvoering en opbouw van een juist plan ietwat meer tijd in beslag genomen dan in eerste instantie de bedoeling was. Dit komt ook mede door de vele vrijwilligerstaken die door de desbetreffende leden al worden uitgevoerd. Een mooie aanleiding om dit project nu wel te gaan lanceren. Nu de structuur en lijntjes zijn uitgezet willen we u via deze weg kennis laten maken met onze vrijwilligers coördinatoren, Jorn Oldenburger en Kor Hut.

KV Sparta is een actieve club waar sport en plezier voorop staat. Naast korfbalwedstrijden en trainingen is onze vereniging ook erg actief met diverse nevenactiviteiten. Om deze activiteiten in goede banen te leiden zijn er vrijwilligers nodig. Zo zijn er altijd diverse taken die gedurende het seizoen ingevuld dienen te worden. Hierbij moet u denken aan kleine taken zoals kantine- of zaaldiensten. Maar ook grotere taken zoals bijvoorbeeld de commissies kunnen altijd extra steun en hulp gebruiken

Vele handen maken licht werk en om ervoor te zorgen dat er zo veel mogelijk handen zijn om gebruik van te maken, zijn wij als vrijwilligers coördinatoren in het leven geroepen. Aan ons de taak om binnen de vereniging te inventariseren wie interesse heeft in welke vrijwilligerstaak. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor.

Jorn Oldenburger

Leeftijd: 22 jaar

Spelend bij Kv Sparta sinds mijn 7e

Woonplaats: Zevenhuizen

Spelend lid: selectiespeler Kv Sparta

Vrijwilligerstaken: trainer coach Sparta D1 / scheidsrechter / commissielid JC / vrijwilligers coördinator

Kor Hut

Leeftijd: 24 jaar

Spelend bij Kv Sparta sinds mijn 7e

Woonplaats: Zevenhuizen

Spelend lid: selectiespeler Kv Sparta

Vrijwilligerstaken: trainer Combi B’s en C’s / coach Combi B2 / zaaldienst / commissielid JC / vrijwilligers coördinator

Om het vrijwilligersbestand inzichtelijk te krijgen zult u binnenkort een e-mail ontvangen met daarin een enquête met vragen omtrent de vereniging en de vrijwilligerstaken. Aan de coördinatoren de taak om deze ingevulde enquêtes te verwerken in een vrijwilligerslijst. Deze lijst zal binnen de vereniging naar alle commissies worden verstuurd waaruit uiteindelijk de commissies hun vrijwilligers kunnen gaan benaderen.

Mochten er alvast vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande dan horen we het graag. U kunt ons telefonisch bereiken via of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Vele handen maken licht werk”

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Jorn Oldenburger & Kor Hut