Drie kampioenschappen voor Kv Sparta

Afgelopen zaterdag op het zonovergoten sportpark in Zevenhuizen was er weer een vol programma. Op deze dag konden drie teams kampioen worden, echter moest er dan wel allemaal gewonnen worden. Om 10:00 uur begon deze korfbaldag met Sparta D1, die het moest opnemen tegen Wordt Kwiek D2. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 15-2 waardoor Sparta dus hun eerste kampioenen kon feliciteren met een roos. Vervolgens om 12:00 uur nam Sparta E2 het op tegen AVO E2. Onder warme omstandigheden wisten de Sparta pupillen de Assenaren te verslaan met 8-4 en hiermee het verdiende kampioenschap binnen te slepen. Vervolgens als laatste, op deze lange zonnige dag, mocht Sparta 3 het opnemen tegen directe concurrent Flamingo’s 4. Alleen bij winst was Sparta 3 zeker van het kampioenschap. Een speciaal kampioenschap, want dat zou beteken dat de senioren voor de 4e keer op rij kampioen zouden worden. Na een spannende eerste helft wist Sparta 3 in de 2e helft de voorsprong uit te breiden en kwam in het laatste deel niet meer in gevaar. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 15-11 en hiermee werd het 3e kampioenschap van de dag een feit. Een trots bestuur en TC feliciteren de teams met hun behaalde kampioenschap.