Anne Durk Lootsma nieuwe hoofdtrainer korfbalvereniging Sparta

Anne Durk Lootsma is met ingang van seizoen 2018-2019 de nieuwe hoofdtrainer van Sparta Zevenhuizen. De voormalig speler van K.V. Marfûgels (welke ondertussen is opgegaan in K.V. Mid Fryslân) wordt de opvolger van interim-coach Mark Nijenhuis. Sparta en Lootsma hebben een overeenstemming bereikt over een verbintenis van 1 jaar, maar met de intentie tot meer.

Lootsma is opgegroeid in watersportdorp Grou. Werk heeft geleid tot verscheidene verhuizingen. Mede hierdoor is hij trainer geweest van onder andere KORU, DTL, Pallas’08, Flamingo’s, Oerterp en LDODK. Lootsma promoveerde in de recente zaalcompetitie met KORU naar de 2e klasse.

Sparta heeft met Lootsma de ambitie om zo spoedig mogelijk terug te keren naar de 2e klasse. Bestuur en Technische commissie zijn zeer content met het aanstellen van de Fries en wensen hem veel succes.

 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!