Noordenveld 1 - Sparta 1 gaat niet door

Aanstaande zaterdag, 31 maart, start de competitie voor de meeste teams weer. Voor de selectie staat de derby tegen Noordenveld op het programma.

Echter gaat de wedstrijd Noordenveld 1 – Sparta 1 niet door i.v.m. een speler van Noordenveld die mee doet aan het JWC in Leeuwarden.
De wedstrijd zal verplaatst worden naar een nader te bepalen moment. Zodra dit bekend is laten wij dit natuurlijk weten.

De wedstrijd Noordenveld 2 – Sparta 2 zal wel door gaan en zal om 14.00 uur beginnen. Hier is alle support natuurlijk van harte welkom!!