Sparta 3 kampioen

Voor het derde team van Sparta was winnen een formaliteit op zaterdag 10 maart. Nadat concurrent Noordenveld 4 vorig weekend verloor, was Sparta zonder te spelen al kampioen. De Zevenhuisters reisden af naar de studenten van De Parabool in Groningen. De Parabool nam brutaal de leiding, maar binnen no-time gooide Sparta alle schroom van zich af en bij rust was het al 4-10. In de tweede helft speelde Sparta een prima wedstrijd en bij een 9-23 eindstand kon het kampioenschap gevierd worden.

Namens het Bestuur en de Technische Commissie werden de spelers gefeliciteerd met het kampioenschap. Zoals bij elk kampioenschap ging dit gepaard met de welbekende roos.